ūüĆć in English

Runsaasti majoitusvaihtoehtoja

WMOC2024:n virallinen matkanjärjestäjäkumppani on Elämys DMC, jonka kautta on varattavissa yli 3000 vuodepaikkaa Turussa ja ympäristössä. Lisätiedot ja varaukset: Elämys events

Jos haluat tarjota omaa majoitustasi näillä sivuilla, katso Ohje majoituksen tarjoajille.


Lattiamajoitus

Tarjoamme lattiamajoitusta luokkahuoneissa Hostel Linnasm√§ess√§. Suihkut ja wc:t samassa rakennuksessa. Lukollisia kaappeja ei ole. Hinta 23‚ā¨/hl√∂/ y√∂ sis√§lt√§en patjan, peiton, tyynyn ja buffetaamiaisen. Lakanat ja pyyhkeet majoittujien omat. Sitovat varaukset (nimi, seura, ajankohta, s√§hk√∂postiosoite, puhelinnumero) viimeist√§√§n 10.6.2024 s√§hk√∂postilla osoitteeseen info@wmoc2024.fi. Maksu Hostel Linnasm√§ess√§ sis√§√§nkirjautumisen yhteydess√§.

Hostel Linnasmäen sijainti


Muut majoitusvaihtoehdot

Alle on listattu muita mahdollisia majoitusvaihtoehtoja leirintäalueista yksityisten vuokraamiin taloihin ja mökkeihin. Kohteita päivitetään tarjonnan mukaan aina silloin tällöin. Kaikki alla olevat vaihtoehdot tulee varata suoraan ilmoittajalta, ei WMOC2024-toimiston kautta.

Kannattaa tutustua myös Airbnb:n tarjontaan.

Leirintäalueet ja vastaavat

Ruissalo Camping - Visitturku.fi

Naantali Camping

Solliden Camping Paraisilla


Kunstenniemen leirikeskus lähellä Rymättylän kisakeskusta

Majoituskeskus lähellä Rymättylässä kisattavaa pikän matkan finaalia kauniissa saaristomaisemassa meren rannalla. Etäisyys leirikeskuksesta kisapaikalle on 6 km, ajomatka 9 minuuttia. Majoitus on saatavilla vain pitkän matkan finaalia edeltävänä ja sitä seuraavana yönä eli torstaista lauantaihin 8.-10. elokuuta 2024.

Majoitus sopii pienille ryhmille, perheille, pareille ja yksittäisille kilpailijoille, jotka arvostavat edullisempaa vaihtoehtoa kuin hotellimajoitus. Keittiö, Wi-fi, WC:t, suihkut, sauna, uimalaituri ja ranta ovat yhteiskäytössä vieraille. Aamupala ja illallinen ovat saatavilla leirikeskuksen ruokalassa.

Majoituskapasiteetti:

Hinnat alk. 29 ‚ā¨/henkil√∂/y√∂.

Mahdollisuus myös telttamajoitukseen omassa teltassa, suihkujen ja rannan käyttö mukaan lukien. Kanoottivuokra erillisestä maksusta.

Perjantain 9.8. kilpailun jälkeen suihku-/saunapalvelut ovat saatavilla myös ei-majoittuville.

Lisätietoa ja varaukset


Parmaharjun urheilutalossa lattiamajoitusta ryhmille

Lattiamajoitusta tarjolla seuroille tms. ryhmälle Parmaharjun urheilutalossa. Liikuntasalin lattialla majoitus omilla patjoilla ja makuupusseilla koko WMOC2024-tapahtuman ajaksi. Majoittujille aamiainen, siististi remontoidut suihkut ja kaksi saunaa, sekä mahdollisuus käyttää pyykinpesukonetta. Sovitusti mahdollisuus keittiötilojen käyttöön. Piha-alueella grillikota ja nostalginen hyppyrimäki. Parmaharjullla järjestetään kisojen maastomatkojen mallisuunnistukset. Turkuun matkaa 20 km, Liedon keskustaan 6 km.

Pyydä tarjous seurallenne!

Lisätiedot maarit.lempiainen2017@gmail.com tai 0405946273


Majoitusta meren äärellä Turun Kakskerran Harjattulassa

Harjattulan sijainti

Turun Kakskerrassa, meren äärellä, on tarjolla majoitusta. Harjattulasta on Tuomiokirkolle 22 km, n. 30 min ajoaika. Sopii esimerkiksi seuraporukalle. Majoitustiloja yht. 23 hengelle kahdessa erillisessä talossa. Tutustu tarkemmin!

Hinnat

Aamiainen ja liinavaatteet sisältyvät hintaan. Rantasauna varattavissa, päivällismahdollisuus. Varaukset 31.1.2024 mennessä ja tiedustelut suoraan: vastaanotto@harjattula.fi


Hotelli Loimu

Modernilla itsepalvelukonseptilla toimiva Hotelli Loimu takaa asiakkailleen nopean ja joustavan varauksen. Hotelli sijaitsee E8 ja E18 teiden risteyskohdassa Raision keskustassa.

Aamiainen sis√§ltyy huonehintaan ja se tarjoillaan klo 5.30‚Äď8.30 arkisin, klo 8.00-10.00 viikonloppuisin. Huonevarustukseen kuuluu j√§√§kaappi, mikroaaltouuni sek√§ vedenkeitin ja t√§m√§n lis√§ksi huoneissa on kertak√§ytt√∂astioita, teet√§ ja kahvia tarjolla.

Varaukset osoitteen https://app.moder.fi/hotelli-loimu kautta, alennuskoodilla wmoc2024 myönnämme 5% alennuksen päivän hinnasta (saatavuuden mukaan).

Lämpimästi tervetuloa hotelli Loimuun!


Hotelli Seaport

Hotelli Seaport sijaitsee Turun satamassa vain kivenheiton päässä vehreästä Turun Linnan puistoalueesta sekä kauniista Aurajoen rannasta. 1900-luvulla kauppahuoneeksi rakennettu makasiini palvelee nykyisin viihtyisänä hotellina ja ravintolana.


Yksityiset majoituksen tarjoajat

Omakotitalo

Vuokrataan WMOC 2024 ajaksi kalustettu omakotitalo, vm 2013, 203m2 + 119m2 kellari, 4MH, 2OH, 2 PH, S, 3WC, KHH, Lämmin autotalli + autokatos. Kolmessa kerroksessa. Yht. 11 makuupaikkaa. 6 km kauppatorilta. 2km sisällä useampi uimaranta.

Vuokra 3300 ‚ā¨. Lis√§tiedot (eng, swe, fin, fr, nor): simon.frojdo(at)gmail.com


Kaksio Turussa kolmelle

2 h ja keittiö, kolmelle hengelle. Vuokrattavissa 1-10.8.2024.

Makuuhuoneessa parisänky, olohuoneessa sohva.

1 km torille, 600m maauimalaan, 3 km uimarannalle.

Autopaikka

160‚ā¨/ y√∂ sis. liinavaatteet

Yhteydenotto lenakiukas1@gmail.com


Omakotitalo / mökki 135 m2 (6 hlöä)

Pihassa tilaa asuntoautolle.

Nukkumapaikat:

Tarvikkeet:

Etäisyys Turun kauppatorilta 45 min (40 km)

Vuokra 850 ‚ā¨/ (2.-9.8.24). Lis√§p√§iv√§t +100 ‚ā¨.

Omat liinavaatteet.

Sisäsiistit lemmikit sallittu!

Lisätiedot: krikokko@gmail.com

Lisää kuvia ja infoa täältä