Tarjoa majoitusta WMOC-viikolle

Varsinais-Suomessa - Turussa, Sauvossa ja Rymättylässä - järjestetään 2.-9.elokuuta 2024 veteraanisuunnistuksen MM-kilpailut (WMOC 2024) sekä yleisökilpailut muille sarjoille. Kisaviikolle odotetaan 4500 suunnistajaa, joista merkittävä osa saapuu ulkomailta. Majoituskumppanimme Elämys DMC:n majoitustarjonnan lisäksi haluamme tarjota suunnistusmatkailijoille myös muunlaista majoitusta. Turun seudun matkailukesä on elokuussa vilkkaimmillaan, joten majoitustarvetta on! Mikäli sinulla on halukkuutta vuokrata mökkisi tai muu majoitusvaihtoehto suunnistusvieraillemme, tarjoamme mahdollisuutta ilmoittaa majoitusmahdollisuuksista tällä WMOC 2024 kotisivustolla. Sivusto on monesti ensisijainen paikka, josta kisavieraat majoitusvaihtoehtoja etsivät.

Yksityinen ja kaupallinen majoitus

Majoitusilmoituksen jättäminen

Julkaisemme ilmoituksia yksityismajoituksesta WMOC 2024 -majoitussivulla. Veloitamme ilmoituksesta toimistokuluina 50 ‚ā¨, joka laskutetaan ilmoituksen j√§tt√§j√§lt√§ ennen ilmoituksen julkaisemista. Kaupallisille majoitusyritt√§jille kulu on 100 ‚ā¨.

Ilmoita ainakin nämä tiedot vuokrattavasta kohteesta: mökki, omakoti- /rivitalo, asuinhuoneisto, asuntovaunu, kohteen koko, oma ranta/ lähin uimapaikka, etäisyys Turun kauppatorilta, mille ajalle on mahdollista vuokrata, kuinka monta henkilöä majoitukseen mahtuu ja kohteen vuokra. Ilmoita myös, mitä hintaan sisältyy, esim. liinavaatteet tai laita näille erillinen lisähinta. Halutessasi voit lisätä ilmoitukseen yhden kuvan tai linkin kuviin.

Muistathan laittaa myös yhteystietosi ja tiedon siitä, jos asiointi sujuu suomen lisäksi myös muilla kielillä. Majoitusilmoitus kannattaa jättää myös englanninkielisenä. Samaan hintaan sisältyy englanninkielisen ilmoituksen julkaisu, jos julkaisu on valmiiksi käännetty. Huomaathan kuitenkin, että ilmoituksen maksimimerkkimäärä kieliversioineen on 1000 merkkiä.

Kisan järjestäjä ei vastaa vuokrauksesta vaan vuokraaja tekee sopimuksen vuokralaisen kanssa ja sopii yksityiskohdista. Muistathan ilmoittaa tehdystä vuokrauksesta WMOC toimistoon info@wmoc2024.fi, niin poistamme ilmoituksen.

Lisätiedot ja ilmoitukset
info@wmoc2024.fi