Ilmoittaudu vanhalla hinnalla vielä huhtikuun ajan

16 Apr 2024 - WMOC info

Seuraava hintaporras sulkeutuu huhtikuun lopussa. Katso ohjeet alta ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen tehdään IOF Eventorissa: Ilmoittautuminen WMOC 2024 Ilmoittautumista varten sinulla tulee olla tili Eventorissa. Jos sinulla on jo tili, klikkaa yllä olevaa linkkiä ja kirjaudu. Mikäli sinulla ei ole tiliä, luo itsellesi tili klikkaamalla yllä olevaa linkkiä ja valitsemalla sivulta “Create account”.

Kun ilmoittaudut, tulee sinun valita, osallistutko kaikkiin kilpailuihin (oletus) vai ainoastaan sprinttiin tai maastomatkoille.

Ilmoittautuminen tulee voimaan ja nimesi näkyviin ilmoittautuneiden listalle vasta kun ilmoittautuminen on maksettu. Myös Eventorin kautta tilatut lisäpalvelut (vuokra-Emit, bussi- ja parkkiliput) tulee olla maksettuna.

Kaikki maksut maksetaan joko tilisiirtona tai kortilla (Stripe). Korkeiden pankkikorttikulujen vuoksi suosittelemme maksua pankkitilille. Maksaessasi ilmoittautumista pankkitilille, huomioi, että Eventor luo laskuun oman Reference /OCR number -numeron. Tämä numero ei ole normaali viitenumero, eikä sitä kirjoiteta viitenumerokenttään. Kirjoita Reference /OCR number -numero VIESTIKENTTÄÄN.

Suomenkieliset ohjeet Eventor -tilin luomiseen sekä ilmoittautumiseen

Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä  info@wmoc2024.fi .